DET SIGER MINE KUNDER

BIANCA:

Hold da op, hvor skal jeg starte. Der er sket så meget på dette år! Jeg kontakte Line da jeg var et sted i mit liv, hvor jeg følte hele verden faldt væk under mig!

Min store søn var slet ikke til at styrer, han sparkede, slog, spyttede, råbte og kastede med ting efter mig. Min mand og jeg kom længere og længere væk fra hinanden……

LÆS VIDERE HER 

JANE:

Jeg var bange, levede i frygt og var paralyseret – kunne ikke få rykket mig ud af stedet pga stagnering og angst for at miste, det jeg kendte så godt

Levede i et egentligt umiddelbart trygt og godt ægteskab med tre børn. – Men jeg var ikke glad og følte mig ofte tom indeni og utilfreds med mit liv som det var.

LÆS VIDERE HER

TANJA:

Kan på det varmeste anbefale Line

Hvis du, ligesom jeg, har læst alle bøger, søgt overalt på nettet om børneopdragelse, det perfekte liv med børn, gode relationer i hjemmet, højt selvværd, glade børn osv. uden de store resultater i længden, kan jeg nu klart anbefale Line.

Line har forandret mit liv og derved også stemningen i vores hjem.

Line har åbnet mine øjne, mit sind, så jeg nu ser hele vores familieliv i et helt andet perspektiv.

LÆS VIDERE HER

METTE:

Jeg ringede dig op, fordi jeg jeg var træt af at være den sure mor, jeg havde lyst til at pakke en kuffert og rejse langt væk, jeg synes mine børn var irriterende og uselvstændige og min mand manglede handling i forhold til familiemæssige gøremål. Jeg var godt klar over, at jeg selv var med til at sætte en dårlig stemning i hjemmet, men jeg kunne ikke bryde det.

Gode råd var dyre!! Jeg faldt tilfældigt over dig via facebook. Det skal lige nævnes, at jeg er kritisk, da jeg tidligere har opsøgt hjælp, men ikke fundet terapeuterne/coaches dygtige nok.

Det har du gjort til skamme Line. Jeg elsker dine ligefremme måde, at kommentere tingene på, eller få mine tanker vendt på! DU er SÅ dygtig.

LÆS VIDERE HER

LOUISE:

Det er svært at sætte ord på den udvikling, som jeg har været igennem sammen med Line og jeg ville ønske, at I kunne mærke hvordan, jeg havde det tilbage i efteråret. Og endnu mere ville jeg ønske, at I kunne mærke hvordan, jeg har det i dag.

Da jeg skrev til Line, var jeg nået til en skillevej. Enten skulle jeg have hjælp til at takle min hverdag og specielt mit meget anstrengte forhold til min søn, eller også ville han og hans lillesøster have det bedre uden mig. Jeg havde et stort ønske om, at blive en bedre mor for mine børn, men også en bedre partner for min mand.

LÆS VIDERE HER

NINA:

Jeg meldte mig til et mentor forløb fordi jeg ofte følte mig frustreret og ”fanget” i mit liv. Jeg har en dejlig familie – mand og to skønne børn – men jeg var bare ikke glad og synes at det hele var svært. Gennem en lang periode har jeg arbejdet meget med mig selv, blandt andet gennem en psykolog, healer og coach. Desuden har jeg talrige bøger om børneopdragelse og selvudvikling på min bogreol. Alligevel var jeg bare frustreret og kunne ikke se vejen frem. Jeg følte at jeg gav alt til mine børn og mand og at der ikke var plads til mig selv…..

Endelig – efter 10 år med selvudvikling har jeg fundet helt ind til benet og kan mærke at jeg langsomt men sikkert får lige præcist det liv jeg altid har drømt om.

LÆS VIDERE HER

DORTE:

Jeg har altid gået med et brændende ønske om at få et tættere og mere åbent forhold til mine børn end det jeg har til min egen mor. Jeg har derfor bevidst prøvet at ændre noget af den bagage, som jeg har fået med fra mine forældre. Men der var bare noget, som ikke føltes rigtigt eller naturligt. Jeg gik med en kronisk anspændthed/knude i maven, hvor jeg kunne mærke, at jeg ikke var rigtig lykkelig. Min mand spurgte ofte til, hvad der irriterede mig, men det var ikke muligt for mig at svare på det. Der var jo så mange ting – arbejdet, børnene, manden, min familie og mine forventninger til mig selv – at jeg slet ikke vidste hvor jeg skulle begynde! Og resultatet blev aldrig som jeg gerne ville.

LÆS VIDERE HER

TANJA:

Jeg har gennem de sidste mange uger forsøgt at skrive en feedback til dig Line. Hold nu op en proces jeg kom igennem. Hele mit liv har været igennem denne proces. Spændende og sikke en masse indsigter jeg har høstet mig:)

Inden mentorforløbet, oplevede jeg kun sjældent en ægte glædesfølelse og lykkerus anede jeg ikke fandtes. Jeg følte mig ikke god nok som mor, kone, arbejder, datter, søster, moster osv. Jeg var ofte ked af det og følte tit en meget tung energi. Særlig følelsen af ikke at være en god nok mor, gik mig rigtig meget på.

LÆS VIDERE HER

TERESA:

Jeg begynte til mentorforløp hos Line januar 2016, fordi jeg var i krise i forholdet til min datter og min samboer. Der var også en rekke andre problemer, men familien var den viktigste årsaken til at jeg startet. Jeg hadde fulgt Line på facebook et stykke tid, og kunne på et tidspunkt merke at nå var jeg klar.

Det har vært, og er fremdeles, en utrolig spennende reise. Der er mange lag som skal vendes og skrelles av. Dette er mønstre som har bygget seg opp gjennom minst 35 år, så det lar seg ikke vende umiddelbart, men samtidig har jeg fra dag 1 kunnet merke endring og bedring.

LÆS VIDERE HER

MAJBRITT:

Jeg stod i en situation hvor jeg ikke kunne overskue det hele og følte ikke, at der var nogen i min familie eller af mine veninder, som kunne hjælpe mig i denne proces. Det var også et spørgsmål om, at jeg ved du ikke bruger dine evner til at vurdere min situation og forholde dig til om den er god eller dårlige mm, men i stedet giver mig værktøjer og de mentale løft, der skal til for at kunne komme videre og få løst situationen

Jeg stod i en situation hvor der er mange ting som kulminerer 1) vores økonomi er kørt helt af sporet 2) vi står overfor at vores hus går på tvang 3) jeg mister mit job 4) jeg står med alting alene idet min mand ikke har været tilstede de sidste mange måneder 5) jeg er ved at finde ud af om jeg vil skilles eller blive i mit ægteskab 6) jeg skulle oven i alt dette, balancere det at være mor til to små børn

LÆS VIDERE HER

LOUISE:

Da jeg skrev min ansøgning til Line, følte jeg, at hun var min chance for at få et bedre forhold til mine to børn. Specielt mit forhold til min søn på syv år var meget anstrengt og jeg havde følelsen af, at mine børn ville have det bedre uden mig. Jeg var altid sur og højtråbende og havde svært ved at styre mit temperament. Jeg var bare ikke den mor, jeg gerne ville være!

LÆS VIDERE HER

MAJ-BRITT:

Jeg taler rigtig tit med Line om de udfordringer som jeg møder i mit liv være det sig med mine børn, mit ægteskab, på arbejdet……ja der er faktisk ikke noget jeg ikke har talt med Line om og hun formår altid at få mig til at se udfordringerne i mit liv som små projekter og som en gave.

Line har nemlig en unik evne til at få selv de største udfordinger til at synes overkommelige.

LÆS VIDERE HER

HEIDI:

Da jeg først kom i kontakt med Line, var det ved en tilfældighed, eller var det? Ihvertfald skete det på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde en masse spørgsmål og usikkerhed omkring mig selv, min familie, mit liv. Da jeg snakkede med Line var det helt naturligt og uden forbehold.

LÆS VIDERE HER

MIE:

Jeg startede hos Line for godt et år siden. Mine tanker var, at jeg havde brug for hjælp til at finde ud af, hvorfor jeg følte mig enormt presset hjemme. Jeg kunne ikke overskue selv de mindste ting, og det forventede jeg af mig selv, at jeg burde kunne! Jeg havde søvnproblemer og meget uro i kroppen om natten, så jeg følte mig altid træt. Knap to år tidligere havde jeg mistet et barn. Jeg var nu for kort tid siden vendt tilbage til arbejdet efter endt barsel. Jeg har 2 raske børn og mine forventninger til mig selv er, at jeg nemt skal kunne klare to børn. Jeg valgte i første omgang Line som coach, fordi hun også selv har prøvet at miste et barn.

LÆS VIDERE HER

MALENE:

Line er et forbillede for mig. Hun udstråler et stort overskud, en energi og rummelighed uden lige. Jeg bliver meget inspireret af Line på den måde, hun ser på livets udfordringer – At jeg skal turde at tage de udfordringer op, jeg støder på i livet og se dem som en læring i forhold til min personlige udvikling. Jeg føler, at Line giver mig mange redskaber til at nå de mål, jeg gerne vil i livet, og at jeg får den opbakning og tillid, som jeg har brug for, for at jeg tør springe ud i tingende – især de ting/mål, som umiddelbar virker urealistiske og uoverskuelige. Med Lines tro på mig selv som person og Lines positive syn på livet, som bestemt smitter af på mig, bliver de umiddelbare urealistiske og uoverskuelige mål i livet dog pludselig opnåelige! Line får mig til at se lyst og positivt på at meget kan lade sig gøre, når bare jeg tør drømme, reflektere, tager ansvar og ikke mindst handler på mine ønsker/mål for livet – Malene