BIANCA

Hold da op, hvor skal jeg starte. Der er sket så meget på dette år! Jeg kontakte Line da jeg var et sted i mit liv, hvor jeg følte hele verden faldt væk under mig!

Min store søn var slet ikke til at styrer, han sparkede, slog, spyttede, råbte og kastede med ting efter mig. Min mand og jeg kom længere og længere væk fra hinanden.

Den første samtale jeg har med Line omhandler meget alle mine problemer med vores søn. Hun fortæller mig, at jeg bl.a. skal sige: Jeg kan mærke jeg bliver ked af det når du slår mig!

Jeg tænkte, hold nu op det virker jo ikke, grinede faktisk lidt inden i. Jeg tænkte at Line ikke ville kunne hjælpe mig (selv om hun hele tiden sagde, at jeg skulle havde tillid til forløbet).

Vi slutter af og aftaler jeg prøver det af den næste uge. Ugen efter taler jeg igen med Line, og kan med et kæmpe smil på læben sige at det virkede sgu. JEG ER SLET IKKE BLEVET SLÅET I DENNE UGE.

Havde ugentligt fast en samtale med Line indtil jeg skulle starte i et gruppe mentor forløb. Jeg kom allerede rigtig langt i de mdr. Det begynde faktisk at være dejligt at være hjemme. Da gruppe forløbet startede op i januar, mødte jeg nogen helt igennem skønne kvinder. Jeg lærte så meget om mig selv gennem deres historier.

Line hjalp mig med at fokusere på mig selv…. jeg mente det var min mand skyld eller mine børns skyld at tingene ikke kørte derhjemme. Men det handlede jo om mig selv. Jeg tog ikke ansvar for mig selv og fortalte hvad jeg gerne ville!

Det kæmpe store nye ord for mig var: at lære at være SÅRBARE. Shit det har været svært og starte på. Line gav mig opgaven at skulle stå hjemme i køkkenet og sige: Jeg kan mærke jeg har brug for et kram? Det var så svært for mig, at være ærlig. Jeg gjorde mig klar mange gange til at gøre det, men uden at turde.

Men efter nogen ugers prøven gjorde jeg det, det var så befriende og dejligt at få det sagt. Jeg var 100% mig! Og begge unger og mand kom og gav mig et kæmpe gruppekram. Der har været så mange sejre, og udfordringer. Og det tog mig lang tid at forstå jeg aldrig kommer i mål. For jeg støder alle steder på udfordringer.

Jeg elsker at være hjemme,og jeg ser anderledes på så mange ting. Jeg er lykkelig og fuldstændig forelsket i mine børn og min mand. Jeg var så langt ned at jeg slet ikke kunne se hvor heldig jeg var og hvor skønne mine børn er.

Line har være den største inspiration og grunden til jeg stadig er sammen med min mand. Vi er kommet så tæt på hinanden igen. Min mand har også kunne mærke og se de forandringer som der er sket med mig, men også i vores lille familie.

Kunne sgu ikke ha gjort det uden dig Line. Du fantastisk.                                                      Af hjertet tak Line

Knus Bianca

Vil DU have hjælp, og vil du gerne se om jeg kan hjælpe dig, så kan du ansøge om en Gratis og uforpligtende snak med mig her i linket…

 


Online contact and registration forms from Wufoo.

FÅ HJÆLP HER….. LÆS OM MIT INDIVIDUELLE FORLØB