DORTE

Jeg har altid gået med et brændende ønske om at få et tættere og mere åbent forhold til mine børn end det jeg har til min egen mor. Jeg har derfor bevidst prøvet at ændre noget af den bagage, som jeg har fået med fra mine forældre. Men der var bare noget, som ikke føltes rigtigt eller naturligt. Jeg gik med en kronisk anspændthed/knude i maven, hvor jeg kunne mærke, at jeg ikke var rigtig lykkelig. Min mand spurgte ofte til, hvad der irriterede mig, men det var ikke muligt for mig at svare på det. Der var jo så mange ting – arbejdet, børnene, manden, min familie og mine forventninger til mig selv – at jeg slet ikke vidste hvor jeg skulle begynde! Og resultatet blev aldrig som jeg gerne ville.

Da Line startede sin mentor gruppe var jeg ikke i tvivl om, at det kunne være vendepunktet for mig til at komme i kontakt med mig selv og til at være tro mod mig selv.

Jeg havde en forventning om, at vi skulle snakke om vores børn og familier generelt. Men vi har kun snakket om os selv og hvilken indflydelse vores egen indre tilstand har på vores børn og familie.

Forløbet i gruppen har været magisk. Jeg er blevet bevidst om at alle mine følelser handler om mig selv. Jeg prøver derfor ikke at ændre på menneskerne omkring mig, at give andre skylden for hvordan jeg har det eller at forvente noget af andre. Det afgørende for mig har været at benytte mig af liv Liner imellem sessionerne. Ved at benytte en liv Line og handlet på årsagen er min kroniske knugende fornemmelse i maven er den væk.

Jeg har igennem mit forløb i gruppen erfaret, at det faktisk ikke behøver være svært at sige nej, når jeg kan mærke i min mave, at det er rigtigt for mig.

Når jeg fornemmer en knugende/tyngende fornemmelse i maven, så ved jeg at der er noget, som jeg skal arbejde med. Jeg er nu tryg ved denne fornemmelse, fordi jeg ved at det nok skal blive godt igen og at jeg kommer styrket ud på den anden side. Inden forløbet ville jeg blive irriteret, placere skyld og lade tyngden vokse sig større og større.

Jeg får de resultater som jeg ønsker mig. Og hvis ikke resultaterne er som jeg ønsker, så er jeg 100 % bevidst om, at det handler om mig selv.

Jeg har fået et afhængighedsforhold til sessionerne. I gruppen kommer jeg som DEN jeg er og ikke som DET jeg er. Det er fortryllende ikke at blive målt, vejet, dømt og fordømt. Når jeg kører hjem fra en session føler jeg mig usandsynlig privilegeret over, at jeg har fået muligheden for at være med. Mine oplevelser med gruppen har ændret mig for altid. Når jeg ser andre mødre med et lavt selvværd tænker jeg ofte – bare de kunne få muligheden for at lukke Line ind i Deres liv. – Dorte

GÅ TILBAGE TIL DET SIGER MINE KUNDER