HEIDI

Da jeg først kom i kontakt med Line, var det ved en tilfældighed, eller var det? Ihvertfald skete det på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde en masse spørgsmål og usikkerhed omkring mig selv, min familie, mit liv. Da jeg snakkede med Line var det helt naturligt og uden forbehold.
Dette blev så til en del samtaler, hvor jeg hurtigt blev klar over at det egentlig var mig selv som satte begrænsningerne for min videre udvikling, og for at få svar og klarhed over alle mine spørgsmål. Efter første session, havde jeg nok stadigvæk min tvivl om dette egentlig var noget for mig og om det ville være brugbart. Men jeg fortsatte, og heldigvis for det. Line ændrede måden hun coachede mig på, og gav mig nu nogle direkte værktøjer som jeg kunne bruge i mine kritiske situationer, eller når jeg følte mig usikker. De sidste par gange hvor jeg har set Line til en session, har jeg været ‘høj’ af en utrolig følelse af ‘lykke’. Jeg spekulerer tit på om dette er vedvarende, men det er det, hvis man vel og mærke fortsætter med at arbejde med sig selv. Ind i mellem ser jeg stadigvæk Line, lige for at få det hele bekræftet igen, og det hjælper utroligt.
Line som coach, og menneske, er så positivt og ægte, ingen tvivl. Det er også bekræftende at vide at Line selv har kæmpet for at være hvor hun er i dag. Hendes venlige og varme sind, er bestemt en ægte kvalitet, som gør hende til en fantastisk coach, en man virkelig kan åbne sig for, uden at føle sig udsat eller at grænser bliver overtrådt.
Dette forløb har ændret mig, mit liv og hele min Families ve og vel. Utroligt. – Heidi

GÅ TILBAGE TIL DET SIGER MINE KUNDER