LOUISE

Da jeg skrev min ansøgning til Line, følte jeg, at hun var min chance for at få et bedre forhold til mine to børn. Specielt mit forhold til min søn på syv år var meget anstrengt og jeg havde følelsen af, at mine børn ville have det bedre uden mig. Jeg var altid sur og højtråbende og havde svært ved at styre mit temperament. Jeg var bare ikke den mor, jeg gerne ville være!

Jeg havde brug for en ny måde at se tingene på og det må man sige, at jeg har fået. Før havde jeg en følelse af afmagt og vrede indeni, som stort set er forsvundet nu. Jeg havde givet mig selv offerrollen og var generelt meget negativ og så mange begrænsninger, istedet for muligheder. Line har lært mig at mærke efter, hvad der er godt for mig og så gøre det. Hun har lært mig, at jeg ikke kan FORVENTE noget af andre, men jeg kan ØNSKE mig noget. Det har gjort at mine forventninger og krav til andre, f.eks. min mand og søn, er blevet mindre og det har lettet “presset” oppe i mit hovedet.

Line har lært mig at tage ansvar for mig selv. Før var jeg slem til at udskyde de svære ting, istedet for at tage fat i dem og få det overstået. Nu får jeg gjort tingene lidt efter lidt, men stresser ikke over det jeg ikke får gjort. I stedet accepterer jeg, at jeg ikke får gjort alt på en gang, men ved at tage ansvar får jeg det gjort, når jeg er klar. Jeg tager ansvar for mit eget liv og vil jeg ændre noget, så må jeg starte med mig selv først.

Line og jeg taler sammen over Skype hver anden uge (til at starte med hver uge) og det giver mig noget at arbejde med hver gang. Som regel fortæller jeg om ting i mit liv, som jeg synes er svære at håndtere og Line coacher mig og giver mig ideer og redskaber til at takle mine udfordringer. Hun er altid meget positiv og glad, hvilket giver mig ny energi og mod på at fortsætte mit livsændrende forløb. Line er god til at lytte, men giver mig også modstand og får mig til at tænke over tingene på en ny og mere positiv måde. Som regel aftaler vi, hvad jeg skal øve mig på til næste gang. Lige efter vores snak føler jeg mig helt tom oppe i hovedet, men altid glad og sådan lidt høj i humøret. Efter kort tid begynder tankerne at komme tilbage og jeg glæder mig til at afprøve de metoder, som vi har snakket om.

For at tage del i et forløb som det jeg går igennem, skal man først og fremmest ønske forandringer i sit liv. Og være klar til at vende vrangen ud på sig selv! Det kræver, at man er 100% ærlig, ikke bare over for Line, men også overfor sig selv. Selv om jeg hele tiden har troet på, at jeg kunne få et bedre liv, så er jeg alligevel overrasket over hvor mange forandringer, jeg har været igennem på så kort tid. Specielt mit forhold til mine børn har forandret sig drastisk. Jeg er blevet bedre til at lytte til deres behov og ikke hele tiden styrer dem, bare fordi at jeg som voksen tror, at jeg ved bedst. Det allerbedste er dog, at jeg kan mærke, at de kan lide deres “nye” mor og vi har langt færre konflikter end før.

Jeg ser på mit forløb som en process, hvor jeg øver mig på at blive en bedre mor, og vigtigst af alt, øver mig på blive den mor, som jeg gerne vil være. Som altid når man skal lære noget nyt, så kræver det, at man øver sig og med tiden bliver man så bedre og bedre. Og selvom man har en dårlig dag, hvor alt føles lidt svært, så skal man bare blive ved med at øve sig. I enkelte situationer falder jeg tilbage til den “gamle” mor, som er sur og højtråbende, fordi jeg glemmer at bruge de teknikker, som Line har lært mig. Men jeg kommer hurtigt tilbage på sporet igen.

Fremtiden ser lys ud og jeg glæder mig et fortryllende forår og en lysende sommer sammen med mine to små læremestre. Og de svære ting i mit liv som ligger forude, dem tager jeg ansvar for og får afviklet på bedst mulig måde.

Synes du, som jeg gjorde, at rollen som mor er svær og uoverskuelig, så kan jeg kun anbefale dig at tage kontakt til Line. Du fortjener det bedste liv sammen med dine børn og det hele starter med dig!! – Louise

GÅ TILBAGE TIL DET SIGER MINE KUNDER