MAJ-BRITT

Jeg taler rigtig tit med Line om de udfordringer som jeg møder i mit liv være det sig med mine børn, mit ægteskab, på arbejdet……ja der er faktisk ikke noget jeg ikke har talt med Line om og hun formår altid at få mig til at se udfordringerne i mit liv som små projekter og som en gave.

Line har nemlig en unik evne til at få selv de største udfordinger til at synes overkommelige. En anden super vigtig ting jeg har lært af Line er at kunne grine lidt af mig selv når jeg ikke formår at håndterer mine udfordinger med kold vand i blodet og overskud, før i tiden ville jeg altid tage den negative hat på og “dunke” mig selv godt og grundigt i hovedet hvorefter jeg jo aldrig havde det særlig godt. Men nu har jeg heldigvis lært at alle udfordinger er en gave for det er når tingene er svære at jeg virkelig udvikler mig og dette kan jeg takke Line for.

Jeg nyder altid at tale med Line for hendes fantastiske energi er så smittende og hver gang vi har talt kan jeg mærke at jeg selv sprudler af energi og gå på mod til at takle verden. En af de ting jeg også værdsætter ved Line er at hun er en der tør at stille spørgsmålstegn ved indgroede overbevisninger. For bedst som jeg troede at det kunne ikke være anderledes så får jeg lige pludselig en masse inspiration til at kunne se tingene fra andre vinkler og få en bedre forståelse for at ikke alting blot er sort eller hvidt.

Det er svært kun at skrive få linjer om Line’s mange kvaliteter for der er bare så meget at skrive om. Line er en unik person men nogle helt unikke “skills”. Jeg er taknemlig for at Line er en del af mit liv for hun har bidraget stort til at jeg har det bedre med mig selv samt at jeg føler min livskvalitet er steget rigtig meget.
Maj-Britt

VEND TILBAGE TIL DET SIGER MINE KUNDER