MAJBRITT

Jeg stod i en situation hvor jeg ikke kunne overskue det hele og følte ikke, at der var nogen i min familie eller af mine veninder, som kunne hjælpe mig i denne proces. Det var også et spørgsmål om, at jeg ved du ikke bruger dine evner til at vurdere min situation og forholde dig til om den er god eller dårlige mm, men i stedet giver mig værktøjer og de mentale løft, der skal til for at kunne komme videre og få løst situationen

Jeg stod i en situation hvor der er mange ting som kulminerer 1) vores økonomi er kørt helt af sporet 2) vi står overfor at vores hus går på tvang 3) jeg mister mit job 4) jeg står med alting alene idet min mand ikke har været tilstede de sidste mange måneder 5) jeg er ved at finde ud af om jeg vil skilles eller blive i mit ægteskab 6) jeg skulle oven i alt dette, balancere det at være mor til to små børn

Jeg følte simpelthen at det var for stor en byld at tage hul på og jeg kunne ikke overskue hvor jeg skulle starte, så var det for mig en nemmere løsning ikke at forholde sig til noget som helst. Jeg følte også, at jeg ikke selv kunne påvirke situationen og at det hele var overladt til at noget “der ude” skulle ske. Jeg følte mig som offer i en situation, som jeg ikke selv havde skabt.

Der er rigtig mange ord der beskriver dette forløb…. hårdt, godt, fantastisk, udfordrende, grænse overskridende…….osv.

I begyndelsen af forløbet søgte jeg din hjælp hver gang jeg ikke kunne rumme alle de følelser og alt den frygt jeg havde, for hvad der kunne ske. Hver gang fik vi snakket alt det igennem som optog min hjerne og det som stjal alt min energi. Samtalerne var altid super konstruktive fordi jeg efter hver samtale nærmest havde lidt “hjemme arbejde” som jeg skulle igang med og jeg fik fra dig den nødvendige support og boost af energi, til at jeg kunne kaste mig ud i at klare mine udfordringer. Efter hver samtale fik jeg altid fornyet energi og et mere positivt udsyn på, at jeg nok skal kunne klare disse udfordringer.

Jeg tror en af de vigtigste ting som jeg fik ud at det at snakke med dig var, at vi fik struktureret mine udfordringer og fandt ud af hvor jeg skulle starte, og hvad det var jeg kunne gøre i hver enkelt del af mine udfordringer.

Line du er en fantastisk mentor. Du besidder en fantastisk energi og positivitet, så selv når det ser aller sortest ud formår du at få en til at tro, at alt er muligt og du selv er i kontrol og selv kan påvirke hvordan din fremtid kommer til at se ud.

Jeg har i dette forløb personligt taget ansvar for alle mine udfordringer, idet det var en nødvendighed for at kunne få disse løst. Endvidere har jeg taget ansvaret tilbage for min fremtid og er nu meget opmærksom på, hvad det er jeg gør og hvordan det påvirker min situation. Når jeg møder ting i dag som jeg ikke kan lide, eller som påvirker mig negativt, så tager jeg ansvar for mig selv og sørger for at gøre noget, så jeg kan forblive i balance og have overskud.

 • Jeg har fået en happy ending.
 • Jeg har fået styr på økonomien
 • Jeg har fået solgt vores hus
 • Jeg har fået et drømmejob
 • Jeg har fået en dejlig lejlighed
 • Jeg har fået mit overskud og min energi tilbage
 • Jeg har opnået økonomisk uafhængighed
 • Jeg har fået roen tilbage med mine børn
 • Jeg har fået troen på, at jeg kan klare alt i denne verden
 • Jeg har fået mig selv tilbage,
 • Jeg blomstre og sprudler af liv og glæde igen
 • Jeg har fået et kæmpe boost i min energi

Jeg kan Absolut anbefale dette forløb. For hvis jeg havde skulle have gået gennem alle mine udfordringer på egen hånd, så er jeg ret sikker på at jeg ville have endt med at få en depression. For da jeg søgte hjælp, var jeg i en nedadgående spiral rent mentalt og havde ikke overskud til at få vendt spiralen. Endvidere er jeg også overbevist om, at hele processen ville have taget meget længere end den gjorde, fordi fra jeg spørger om hjælp, hvor alt i mit liv sejler, til alt var på plads tog det ca. 4 måneder og det gik jo enormt stærkt, da der først kom hul på bylden.

Det har været en fantastisk tid her efter at forløbet er slut, fordi nogle gange må jeg lige nive mig selv i armen fordi jeg næsten synes det er alt for fantastisk til at være sandt, men ikke desto mindre så sidder jeg i en fantastisk situation i dag og kan kigge tilbage med et kæmpe smil. Jeg sidder virkelig tit og klapper mig selv på skulderen og tænker: ” hold kæft hvor er du sej, at du har klaret alt dette selv”. Jeg har igen masser af appetit på livets dejlige gaver. Når nu alt er så godt er der dog også dage, hvor jeg lige pludselig får følelsen af, at det ikke kan være rigtigt at det hele bare fungerer så fint og så lige kommer på en rutchebane med humøret, men så ringer jeg lige til Line for at få justeret ind igen. Når man har levet i kaos i nogle måneder og så lige pludselig er der slet ikke noget at forholde sig til, kan det godt give lidt op og nedture, men jeg vil sige at som dagene går, så bliver op- og nedturene erstattet af en mere konstant positiv energi dybt inde i mig selv.

Jeg har et positivt udsyn på fremtiden og er helt sikker på, at den bliver fantastisk. For nu er jeg overbevist om, at jeg kan få det som jeg gerne vil have det, bare jeg tager ansvar for mig selv. Rigtig mange knus – Majbritt 

GÅ TIILBAGE TIL DET SIGER MINE KUNDER