METTE

Kære Line

Jeg har glædet mig til at lave et skriv til dig, men samtidig er det enormt svært, for hvor starter jeg lige…………..

Jeg ringede dig op, fordi jeg jeg var træt af at være den sure mor, jeg havde lyst til at pakke en kuffert og rejse langt væk, jeg synes mine børn var irriterende og uselvstændige og min mand manglede handling i forhold til familiemæssige gøremål. Jeg var godt klar over, at jeg selv var med til at sætte en dårlig stemning i hjemmet, men jeg kunne ikke bryde det.

Gode råd var dyre!! Jeg faldt tilfældigt over dig via facebook. Det skal lige nævnes, at jeg er kritisk, da jeg tidligere har opsøgt hjælp, men ikke fundet terapeuterne/coaches dygtige nok.

Det har du gjort til skamme Line. Jeg elsker dine ligefremme måde, at kommentere tingene på, eller få mine tanker vendt på! DU er SÅ dygtig.

Overordet vil jeg sige, at du har givet mig en TRO på, at tingene er lige nøjagtigt som de skal være – og hvad skal jeg så lære af det?

Vi har fået vores 4 børn – netop fordi de skal lære mig noget! Hvad er det så jeg skal lære? Når jeg tænker sådan om børnene, har jeg helt andre briller på, og kommunikationen er lettere og mine forventninger mindre til dem.

Jeg har fået en TILLID til alt i mit liv, som har ændret SÅ meget.

  • Jeg har sluppet min kontrol overfor at ”fixe” børn og mand. Jeg er ikke længere på i samme grad – jeg har TILLID til at de klare tingene på deres måde, og det er så lærerigt. Børnene går efter deres ”passion” – det de gerne vil!
  • Der ligger GULD gemt i mine udfordringer! Jeg skal være taknemmelig for at blive udfordret – for det er der jeg udvikler mig!
  • Når vi ser på vores børn, ser vi ind i et spejl, for børnene spejler vores energi.
  • Jeg skal ikke have flere opgaver i min hverdag, end jeg bevarer mit gode humør.
  • Jeg skal være glad UDEN årsag – lykken ligger ikke i at få, men at skabe det familieliv, jeg gerne vil have.
  • JEG KAN FÅ DET, SOM JEG VIL HAVE DET. Jeg gør det bedste jeg kan, og det er GODT NOK! Jeg kan ikke gøre noget forkert, men jeg kan få et resultat, jeg ikke er så vild med. Det er OK at fejle.
  • Det er OK at have alle følelser i sit liv – mine forskellige følelser er mine vejvisere i livet!
  • Jeg accepterer, at det er ok at have off dage (være i mit ”lille jeg”). For når jeg accepterer det, kommer jeg lettere i mit ”store jeg”, hvor der er glæde og overskud og en mere ”fri” mor.

Line, jeg kan hurtigt konkludere, at det er meget sjovere at være i min familie nu. Der er til tider mere rod (men pyt!), mere tid til ”ingenting”, mere grin og glæde og bedst af alt en mor med TILLID til tingene.

Jeg vil ønske, at alle mødre turde tage rejsen ind i sig selv.! (Jeg tror, der er mange skilsmisser, der kunne undgåsJ) Det har været meget lærerigt for mig og jeg kan med stolthed sige, at jeg nu viser mine børn end bedre version – en helt autentisk version, hvor der skal være plads til alle følelser, plads til at fejle, plads til at være lige nøjagtigt, den man er!!!!!!!!!!

Rejsen sammen med dig Line har været fantastisk – og samtidig en periode med 1 mio tårer, mentalt overarbejde og faktisk også en udskiftning i omgangskredsen – for nu har jeg dem i mit liv, der har den rigtige energi for mig!!!!!

Af hjertet TAK Line – du er en kæmpe inspirator!!