NINA

Jeg meldte mig til et mentor forløb fordi jeg ofte følte mig frustreret og ”fanget” i mit liv. Jeg har en dejlig familie – mand og to skønne børn – men jeg var bare ikke glad og synes at det hele var svært.Gennem en lang periode har jeg arbejdet meget med mig selv, blandt andet gennem en psykolog, healer og coach. Desuden har jeg talrige bøger om børneopdragelse og selvudvikling på min bogreol. Alligevel var jeg bare frustreret og kunne ikke se vejen frem. Jeg følte at jeg gav alt til mine børn og mand og at der ikke var plads til mig selv.

Efter det første møde med Line og de andre piger var jeg lidt skeptisk  – jeg synes ikke at jeg fik de helt konkrete redskaber med fra mødet som jeg gerne ville have. For mig handlede det om at få nogle resultater hurtigt. Efterhånden som vi kom frem i forløbet begyndte der imidlertid at ske nogle helt fantastiske ændringer i min tankegang.

På et tidspunkt benyttede jeg mig af den LivLine som er en del af forløbet og de 20 minutters snak med Line forandrede virkelig meget for mig.

Fordi jeg har arbejdet så meget med mig selv vidste jeg godt, at det er mit selvværd der er helt i bund og jeg troede aldrig jeg ville kunne ændre dette. I min opdragelse har jeg bare fået mit selvværd pillet helt og aldeles væk – af mine kære forældre, som gav mig den opdragelse de nu kunne. En ganske almindelig opdragelse og opvækst, som desværre bare har lukket mig ned som person.

MEN, Line sagde noget som fuldstændig ændrede alt for mig: Du behøver jo ikke at tro på dine forældres overbevisning – du behøver jo ikke at tro på det de har fortalt dig. Du kan vælge at tro på at du er værdig til at have et godt og nydelsesfuldt liv. Alt andet er deres historie.

Det satte for alvor gang i min process.

Idet jeg vælger at tage mig selv alvorligt og tror på at jeg er værdig til at have det godt hele tiden, så bliver alting så meget lettere. Jeg er begyndt at sige fra og vælge mig selv og det giver et kæmpe overskud.

Line er fantastisk fordi hun er så autentisk – hun har selv gennemlevet det hele og ”gået vejen” som hun siger. Vær forberedt på at hun ikke giver dig svaret på hvad du skal gøre – du har selv svaret inden i. Du skal slippe vanetænkning og være åben, men er du det, så kan Line hjælpe dig med at få lige præcist det selvværd og den hverdag du ønsker dig allermest.

Desuden har det været en kæmpe fordel at vi var en lille gruppe af kvinder, som umiddelbart er meget forskellige, men som alle har fået så meget ud af dette forløb. Vi hjælper med at løfte hinanden og vi deler hinandens successer og fiaskoer og kan føle os trygge i den proces vi alle gennemgår.

Endelig – efter 10 år med selvudvikling har jeg fundet helt ind til benet og kan mærke at jeg langsomt men sikkert får lige præcist det liv jeg altid har drømt om.

Jeg vil for altid være Line taknemmelig for den gave hun har givet mig. – Nina