TANJA P

Kan på det varmeste anbefale Line

Hvis du, ligesom jeg, har læst alle bøger, søgt overalt på nettet om børneopdragelse, det perfekte liv med børn, gode relationer i hjemmet, højt selvværd, glade børn osv. uden de store resultater i længden, kan jeg nu klart anbefale Line.

Line har forandret mit liv og derved også stemningen i vores hjem.

Line har åbnet mine øjne, mit sind, så jeg nu ser hele vores familieliv i et helt andet perspektiv.

Før jeg mødte Line drejede alt sig herhjemme om børnene – hvordan de talte, hvordan de opførte sig, hvad de skulle gøre og hvad de bestemt ikke skulle gøre.

Vores opdragelsesmønster var meget, at de voksne bestemte og børnene skulle rette ind.

Det havde vi ikke megen succes med….

Nu har jeg haft et forløb hos Line på ca. 10 måneder og hold nu op, hvor har hun inspireret mig.

Hele mit livssyn, min måde at reagere på og det at tage ansvar, har ændret sig totalt.

I stedet for hele tiden at fortælle børn og mand, hvad de skal gøre og hvad de ikke skal gøre, siger jeg tingene til mig selv, for det hele handler kun om mig og mine behov og det er det eneste, som jeg kan tage ansvar for.

I dag ser børnene, at jeg tager ansvar for mig selv og mine handlinger og det gør, at de mere og mere tager ansvar for deres eget liv, og hold da op, hvor de vokser.

Hvilken fantastisk udvikling vi har gennemgået og hver dag rykker vi os nærmere Line’s motto: HVER DAG ER EN FEST og VI KAN ALLE FÅ DET, SOM VI VIL HA DET ;-).

Line er en kæmpe stor inspirationskilde for mig og hun vil altid være i min bevidsthed og hjælpe mig med at tage ansvar for mig selv og kun mig selv.

TAK LINE FOR ALT DIN VISDOM.

Tanja

GÅ TILBAGE TIL DET SIGER MINE KUNDER