Facebook gruppe

Med tilladelse har jeg har samlet et lille potpourri af Mission højt selvværd mødrenes begejstring, glæde og deres udtalelser, på vores fælles facebook side og i vores møde….

Mission højt selvværd er ret unikt. Nu har jeg virkelig oplevet den fantastiske følelse af lykke som du beskriver Line. Knokle-energien og sammenbruddet er erstattet af lykke og nydelse. Glæder mig MAX til næste gang. Den gode energi strømmer lige så stille ind, og jeg er total forelsket i mig selv.

Jeg har fået en indre ro, som jeg kan mærke er begyndt at smitte af på resten af familien. Min datter har flere gange givet udtryk for sin glæde og begejstring, ved at have mig som mor – smiler. Tusind, tusind tak for en helt fantastisk dag i går. Jeg var i rigtig tung energi da jeg kom, og superhøj da jeg gik! Fantastisk!

Jeg er stolt af mig selv, over at jeg har formået at åbne op for der hvor skoene virkelig trykker. Jeg ved nemlig nu, at jeg er total værd at elske og jeg vil mig selv det allerbedste:) Har aldrig udviklet mig så meget, som efter at have mødt jer:) Jeg har fået en åbenbaring.

Det er en stor lettelse for mig at jeg nu har denne viden – nu føler jeg endelig at jeg kan arbejde videre, fordi jeg ved hvorfor. Line du revolutionerer fuldstændig måden at tænke børn og familie. Jeg var helt høj af denne oplevelse resten af dagen.

Men hold op nogle indsigter jeg har fået mig hen af vejen. Der er simpelthen så mange historier og indsigter der er faldet på plads inden i mig, så lige nu befinder jeg mig virkelig i lykkens rus. En sidegevinst af den gode energi/ selvværd følelse som gruppen giver mig, medfører nogle super gode samtaler med min mand, og det har virkelig flyttet os som par.

Fik pludselig lyst til at råbe “jeg elsker mig selv” da jeg var ude at løbe. Total energi boost….hihi…. hvilke fantastiske redskaber. Ville ønske det var dig der kom ud på mit arbejde og fortalte hvordan et højt selvværd kan forbedre min arbejdsplads.

Det er for vildt – du har ret Line – start i det små og det du ønsker dig kan manifestere sig før du aner det! Endnu en gang tak til alle I dejlige damer og i særdeleshed dig Line. Jeg er simpelthen så taknemlig for denne gruppe, tak Line fordi du har givet mig muligheden for at møde alle jer:)

Det er da lige til at blive glad af at læse 🙂