DET SIGER MINE KUNDER

BIANCA:

Hold da op, hvor skal jeg starte. Der er sket så meget på dette år! Jeg kontakte Line da jeg var et sted i mit liv, hvor jeg følte hele verden faldt væk under mig!

Min store søn var slet ikke til at styrer, han sparkede , slog , spyttede ,råbte og kastede med ting efter mig. Min mand og jeg kom længere og længere væk fra hinanden……

LÆS VIDERE HER 

LOUISE:

Det er svært at sætte ord på den udvikling, som jeg har været igennem sammen med Line og jeg ville ønske, at I kunne mærke hvordan, jeg havde det tilbage i efteråret. Og endnu mere ville jeg ønske, at I kunne mærke hvordan, jeg har det i dag.

Da jeg skrev til Line, var jeg nået til en skillevej. Enten skulle jeg have hjælp til at takle min hverdag og specielt mit meget anstrengte forhold til min søn, eller også ville han og hans lillesøster have det bedre uden mig. Jeg havde et stort ønske om, at blive en bedre mor for mine børn, men også en bedre partner for min mand.

LÆS VIDERE HER

NINA:

Jeg meldte mig til et mentor forløb fordi jeg ofte følte mig frustreret og ”fanget” i mit liv. Jeg har en dejlig familie – mand og to skønne børn – men jeg var bare ikke glad og synes at det hele var svært. Gennem en lang periode har jeg arbejdet meget med mig selv, blandt andet gennem en psykolog, healer og coach. Desuden har jeg talrige bøger om børneopdragelse og selvudvikling på min bogreol. Alligevel var jeg bare frustreret og kunne ikke se vejen frem. Jeg følte at jeg gav alt til mine børn og mand og at der ikke var plads til mig selv…..

Endelig – efter 10 år med selvudvikling har jeg fundet helt ind til benet og kan mærke at jeg langsomt men sikkert får lige præcist det liv jeg altid har drømt om.

LÆS VIDERE HER

DORTE:

Jeg har altid gået med et brændende ønske om at få et tættere og mere åbent forhold til mine børn end det jeg har til min egen mor. Jeg har derfor bevidst prøvet at ændre noget af den bagage, som jeg har fået med fra mine forældre. Men der var bare noget, som ikke føltes rigtigt eller naturligt. Jeg gik med en kronisk anspændthed/knude i maven, hvor jeg kunne mærke, at jeg ikke var rigtig lykkelig. Min mand spurgte ofte til, hvad der irriterede mig, men det var ikke muligt for mig at svare på det. Der var jo så mange ting – arbejdet, børnene, manden, min familie og mine forventninger til mig selv – at jeg slet ikke vidste hvor jeg skulle begynde! Og resultatet blev aldrig som jeg gerne ville.

LÆS VIDERE HER

TANJA:

Jeg har gennem de sidste mange uger forsøgt at skrive en feedback til dig Line. Hold nu op en proces jeg kom igennem. Hele mit liv har været igennem denne proces. Spændende og sikke en masse indsigter jeg har høstet mig:)

Inden mentorforløbet, oplevede jeg kun sjældent en ægte glædesfølelse og lykkerus anede jeg ikke fandtes. Jeg følte mig ikke god nok som mor, kone, arbejder, datter, søster, moster osv. Jeg var ofte ked af det og følte tit en meget tung energi. Særlig følelsen af ikke at være en god nok mor, gik mig rigtig meget på.

LÆS VIDERE HER

MAJBRITT:

Jeg stod i en situation hvor jeg ikke kunne overskue det hele og følte ikke, at der var nogen i min familie eller af mine veninder, som kunne hjælpe mig i denne proces. Det var også et spørgsmål om, at jeg ved du ikke bruger dine evner til at vurdere min situation og forholde dig til om den er god eller dårlige mm, men i stedet giver mig værktøjer og de mentale løft, der skal til for at kunne komme videre og få løst situationen

Jeg stod i en situation hvor der er mange ting som kulminerer 1) vores økonomi er kørt helt af sporet 2) vi står overfor at vores hus går på tvang 3) jeg mister mit job 4) jeg står med alting alene idet min mand ikke har været tilstede de sidste mange måneder 5) jeg er ved at finde ud af om jeg vil skilles eller blive i mit ægteskab 6) jeg skulle oven i alt dette, balancere det at være mor til to små børn

LÆS VIDERE HER